Genomtänkta plagg som lätt kan koordineras till en fungerande & härlig garderob

Vår inspiration

För oss på Bellizzimo är Du vår största inspirationskälla. Vi vill att du ska trivas i våra plagg, känna dig snygg och bekväm i våra kollektioner och vår ambition är alltid att våra kläder ska höra till favoriterna i din garderob.

Som ni hör på namnet Bellizzimo är Italien en stor inspirationskälla för oss. Vi drömmer om vingårdar i Toscana, härliga luncher i Florens och sköna dagar vid havet. Den grundkänslan tar vi med oss in i designprocessen och skapar en fungerande kollektion med spännande kombinationer. Italien står också för en lång tradition av hantverk, design och kvalité med fokus på lyxiga naturmaterial. För oss på Bellizzimo delar vi de värdegrunderna och i kombination med vår skandinaviska designkunskap skapar vi något unikt.

För våren 2017 har vi hämtat färginspirationen från de toskanska vingårdarna. Vi har plockat de gröna tonerna från vinbladen, de röda tonerna från de olika druvorna, de blå tonerna från havet och de vita färgerna från skummet på havets vågor. Naturmaterial dominerar och lin är vår viktigaste kvalité. Vi har valt att tvätta vårt lin för att ge det en skön känsla med rätt utseende. Till linet har vi designat många spännande kombinationer med vackra viscose tryck både i trikå och vävt. Allt för att du ska få en välfungerande garderob som du ska trivas med.

Vi på Bellizzimo har även med ett grafiskt svart vitt program där vi hämtat inspirationen från det smarta moderna Florens. Här ser vi det krispigt vita med svart i kommersiella kombinationer för ditt affärsmöte eller kanske en härlig lunch med väninnorna.

Vi hoppas på att Du kommer att älska våra kollektioner lika mycket som vi gör och hälsar Dig varmt välkommen till någon av våra proffsiga återförsäljare.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå